Lev i pagt med naturen med bæredygtige krukker til haven og boligen

Er du på udkig efter bæredygtige krukker, der kan anvendes både til huset, boligen og haven i villaen, rækkehuset eller sommerhuset? Så kig nærmere på websitet Nordicpots, hvor der forefindes både ovale, firkantede og runde potter og derudover underskåle og hængepotter. Krukkerne er både smukke og skønne, og du kan bruge dem hvor som helst, du ønsker at sætte dem. I denne artikel vil vi se lidt nærmere på, hvor og hvordan du kan anvende Nordicpots til din bolig – og haveindretning. Så hæng på her og bliv inspireret til en mere bæredygtig livsstil i pagt med naturen og vores klode.

 

UV-bestandige, frost-og stødsikre og CO2 neutrale krukker

En Nordicpot er en bæredygtig urtepotte, der er udført i genbrugsplast og derfor er CO2 neutral. Krukkerne er desuden UV-bestandige, hvor de er sikret mod UV solens stråling, og de er stødsikre, så de ikke så nemt går i stykker, hvis du taber dem eller støder ind i dem og så er de også frostbestandige, så de modstår det kolde, nordiske klima, hvor vi har frost og kulde i mange måneder om året. De kan derfor godt stå udenfor, selvom det er koldt, uden at de springes af frost og får frostskader. De holder derfor i meget lang tid på grund af disse tre nævnte faktorer, som gør, at både kloden, naturen og din pengepung ikke lider unødig overlast, men til gengæld kan være sikker på at få glæde af NordicPots krukkerne i mange år fremover.

 

Indret din altan med hængekrukker

Der er rigtigt mange mennesker, der lever i byerne nu til dags. De fleste lever i lejligheder, hvor pladsen er trang. Nogle er så heldige at have en altan og her plejer pladsen også at være begrænset. Derfor er det ideelt, når man ikke har så meget gulvplads på altanen i stedet at sætte noget op i højden/i luften, så man sparer pladsen. Her er hængekrukkerne fra Nordicpots helt ideelle, fordi de kan hænge fra væggen og her kan du plante skønne tomatplanter, krydderurter eller blomster. Du er også med til at gøre noget godt for insektlivet på denne måde, fordi insekterne vil lure nektaren fra planterne og komme din vej forbi.

Indret haven i japansk stil

Der er så meget fremme i øjeblikket med yoga og ro i sind og krop, og her kan du bruge Nordicpots til at indrette din have i japansk eller kinesisk stil med de flotte runde, firkantede eller ovale krukker. De er meget eksklusive og elegante at se på og de minder meget om japansk minimalistisk stil. Her kan du så højt græs, bonsai træer eller bambus, så det minder om japansk stil og stille krukkerne på terrassen eller i haven, hvor du kan dyrke yoga eller Tai Chi som en del af din morgen, eftermiddags- eller aftenritual.

 

Lav et skønt orangeri med bæredygtige krukker

Har du i forvejen et orangeri eller ønsker du at bygge et? I begge tilfælde kan du anvende krukkerne fra Nordicpots, hvor du kan dyrke tomater, agurker, krydderurter osv. i og også plante enten appelsin eller citrontræer i, så orangeriet rigtigt kommer til sin ret.