Brug træemballage til din virksomhed

Hvis du ejer et firma, hvor der bliver produceret produkter, har du helt sikkert brug for emballage. Du skal nemlig bruge emballage til at opbevare og afsende dine produkter i. Derfor er det også vigtigt, at din emballage er slidstærk og holdbar.

I dag er der også mange virksomhedsejere, der gerne vil træffe så bæredygtige beslutninger som muligt i deres forretning. Derfor vælger mange også træemballage. Træet har nemlig den særlige egenskab, at det er CO2-neutralt. Det vil altså sige, at det afgiver og optager lige meget CO2. Hvis du derfor gerne vil bevare en grøn virksomhedsprofil, bør du helt klart overveje emballage i træ.

Ikke alt emballage i træ er godt

Inden du går ud og indkøber emballage i træ, bør du dog vide lidt mere om, hvad du skal vælge. Der er nemlig en hage ved træ som materiale. Det er, at materialet kan indeholde både plantesygdomme og skadedyr. Heldigvis findes der en metode, der kan eliminere disse. Materialet kan nemlig blive varmebehandlet.

Vælg træemballage der er godkendt efter ISPM 15

Når du derfor skal vælge træemballage, bør du gå efter den standard, der hedder ISPM 15. Det betyder nemlig, at træet er blevet varmebehandlet, så der netop ikke er nogle skadedyr eller plantesygdomme.

Standarden sikrer ikke kun dig en højere kvalitet. Den er faktisk også et lovkrav i mange lande. Hvis du skal eksportere dine produkter, er det derfor en særlig god idé at vælge emballage, der lever op til standarden. På den måde er du nemlig på den sikre side i forhold til det pågældende lands importregler.

Få leveret emballage i træ til hele landet

Uanset om du bor på Djursland eller i Århus, Risskov eller Egå, kan du få godkendt træemballage leveret til din virksomhed.