De mange fordele ved professionel flådestyring og GPS tracking

Er du lige nu ved at finde ud af, hvad du skal vælge at investere i, således det bliver lettere for dig at holde et simpelt og overskueligt overblik over alle dine vognmænd? Så har du sikkert allerede nu være omkring rigtig mange løsninger, der hver især giver dig rigtig gode muligheder, mange fordele og fordelagtige priser. Men har du også taget et kig på den løsning, som LIVEGPS tilbyder dig. Her får du nemlig Danmarks aboslut bedste og billigste mulighed for både flådestyring og GPS tracking, som der findes på markedet på nuværende tidspunkt?

Du bør aldrig gå på kompromis

Du bør ikke gå på kompromis med den måde, som du udfører dit arbejde på. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du altid gennemfører dit arbejde så professionelt som overhovedet muligt. Og det er også noget, som der kommer dine medarbejdere til gode i forhold til din effektivitet. Det vil smitte af på dine vognmænd og chauffører, da de også vil få mulighed for at arbejde langt mere effektivt, hvis du giver dem forudsætningerne herfor.

Få styr på den organiske trafik med LIVE GPS tracking

Med Danmarks billigste og bedste løsning inden for flådestyring og GPS tracking, får du mulighed for at overvåge alt den organiske trafik. Du får blandt andet LIVE GPS tracking, der opdateres hvert 5 sekund. Og derfor kender du altid til dine køretøjers lokation her og nu. Du får mulighed for eksportere data fra allerede generede rapporter i dit foretrukne format, hvad enten det er PDF eller Excel. Og du får en elektronisk kørebog, der lever op til alle de krav, som der kommer fra SKAT i forhold til kørselsregnskab, mens du nemt kan skelne mellem privat- og erhvervskørsel med en form for udvidet kørebog.

Du kan få præcis de rapporter, som du har behov for

Derudover kan du modtage alarmer blandt andet i forhold til SMS’er ved for eksempel sabotage, fartoverskridelse, tænding, chaufførskift, ind- og udkørsel af geofence og meget mere. Det giver dig et organisk overblik over alt det, som der foregår med hele din flåde på alle tider af døgnet. Ved behov kan du også få for eksempel en 365 dages avanceret datarapportering. Du kan nemlig vælge mellem over 20 forskellige typer af rapporter med fokus på blandt andet stop, dagens vagt, køretid, motortimer og meget mere.

Giv dine medarbejdere mulighed for at at arbejde effektivt

Og sidst men ikke mindst får du det, som der kaldes for et multibruger login. Det betyder, at du sidder med det overordnede ansvar for at give nøglepersoner eller medarbejdere med en begrænset adgang til rettigheder til systemet adgang til de dele, som er relevante for dem eller deres specifikke køretøjer. Med dette system giver du således både dig selv og dine medarbejdere den bedste mulighed for at komme effektivt gennem arbejdsdagen.