Flot design til hele Danmark

Her i Danmark går vi meget op i design. Vi kan bruge timer på lige at finde den helt rigtige detalje til stuen. Prikken over i’et. Dette gælder hele Danmark, Sjælland, København, Fyn og Jylland. Danmark er også et land som er foran på design, og mamge lande ser til danske designere, når de skal finde interiør til deres hjem.

Plankeborde

Spisebordet er ofte husets centrum. Det er her vi mødes når dagen starter og når dagen er ved at være forbi. Derfor er det også vigtigt at have et rigtig flot og solidt spisebord der kan være rammen om samvær med familie og venner.

 

Plankeborde er meget populære i hele Danmark. Du ser plankeborde i hjem i København, såvel som i de små byer i Jylland. Plankeborde kommer i mange forskellige materialer, men typisk er det Fyr. Fyr træ er utrolig holdbart og slidstærkt, så bordene holder rigtig godt, selvom de bliver brugt meget. Plankerne er også behandlet med lak og olie, der ikke alene giver en flot finish, men som også hjælper yderligere på slidstyrken på bordet.

 

En anden grund til at mange gerne vil have et plankebord, er at det er unikt. Ikke et plankebord er magen til et andet.

Samtidig får man også et bord der kan give et lidt råt look til stuen. Plankeborde kommer i alverdens bredder og længder, så selv familier med rigtig mange medlemmer, kan sidde til langbords ved et plankebord.

 

Bæredygtighed lige til døren

Hvad enten du bor i Jylland, på Fyn, i København eller øvrige Sjælland, så kan du få et plankebord leveret hjem til dig. Ikke nok med at være pæne og se på, plankeborde er også det bæredygtige valg.

Det kommer blandt andet til udtryk via genplantning af træer, sådan at skovene holdes ved lige og ikke ryddes fuldstændig.

 

Kilde: https://greenscandinavia.dk/collections/plankeborde