Kim’s Chips – Når du er sulten for sjov

KiMs-produkter-2

Er du træt af at tage den lange køretur til Tyskland, hver gang du skal købe billige snacks ind til en fest, eller måske hygge dig foran fjernsynet en fredag aften, hvor der rigtig skal smovses igennem? Og har du af og til måttet overgive dig og alligevel bevæget dig ned i dit lokale supermarked for at finde dine favorit yndlings Kim’s Chips på tilbud, dem med skruerne eller dem med sour cream and onion, som du ellers plejer at betale meget mindre for i grænsehandlen? Det behøver du heldigvis ikke længere. Læs her, hvad du kan gøre for at slippe for den kedelige tur til Tyskland, uden at skulle gå på kompromis med prisen, når du køber Kim’s Chips og andet godt.

Spring turen Tyskland over og få snacks til lige så billige penge

Mange vælger at tage turen til Tyskland en gang imellem og så virkelig overlæsse vognen med slik, alkohol og andet godt, der koster mange penge i de danske supermarkeder. De tager bilen og får en tur ud af det, men hvis du gør det på denne måde, bliver du for det første nødt til at planlægge dine snack-behov i god tid, og for det andet bliver du fristet til at købe alt for meget ind ad gangen, som hverken din bankkonto eller din læge bliver særlig glad for. Et fristende lager af slik og sodavand er svært at modstå, men hvis du kun køber det ind, du skal bruge, er det nemmere at holde sig på måtten. Det er bare ikke så smart, når man har kørt i timevis for at komme til grænsehandlen, og derfor er der også mange, der køber deres snacks i supermarkedet- Især sjællænderne, som ikke så let kan tage til grænsehandlen og købe en enkelt pose Kim’s Chips.

Køb online

Hvis du ikke gider planlægge dine snack-behov flere måneder i forvejen, og du ikke bor tæt på grænsen og derfor ikke så let kan tage et smut til Tyskland og nyde godt af de billige priser, så er der stadig en måde, hvorpå du kan forsyne dig med lækre, billige snacks, som er både nem og hurtig. Du kan slippe helt for køreturen, hvis du planlægger dine hyggeaftener nogle dage i forvejen. Køb dine varer på nettet, som du køber alt muligt andet på nettet og få leveret de billige og lækre snacks lige til døren eller til dit posthus. Find dine Kim’s Chips online, og slip for at betale den danske moms, som får de ellers så luftige og sprøde kartoffelchips til at virke tunge og kedelige i din allerede fyldte indkøbsvogn. Hvis du køber online og er medlem, kan du endda spare 80% på slik og sodavand. Jo mere du køber, des billigere bliver det, så det er bare om at købe løs. På denne måde føler du dig heller ikke nødtvunget til at fylde et fristende lager op med spandevis af chips, cola, vingummier og chokolade. Du kan købe lige det, du skal bruge her og nu, og det er godt både for din pengepung og din sundhed.