Gør arbejdsgangen nemmere med et medarbejder GPS-system

Har du brug for et bedre overblik over dine medarbejdere? Som chef kan det være svært hele tiden at have det fulde overblik, da en person ikke kan være flere steder på samme tid. Det kan være svært at kontrollere hvordan den enkelte medarbejders arbejdsrutiner er i forhold til at komme, gå og holde frokost. Mange virksomheder er begyndt at anvende medarbejder GPS på arbejdspladsen, så kan kontrollere deres ansatte. Dette skal ikke anses som overvågning for at kontrollere om medarbejderne udfører deres arbejde ordentligt, men ses som et redskab, der kan hjælpe chefen med at bevare overblikket.

 

Mange fordele

En medarbejder GPS er med til at gøre arbejdskapaciteten endnu bedre, da den enkelte virksomhed kan dokumentere hvilken medarbejder der har gjort hvad. I hverdagen er dette en nem løsning, da en GPS registrerer områder, hvor den enkelte medarbejder har været i løbet af arbejdsdagen. Dette redskab er værd at have i forbindelse med at skulle dokumentere noget overfor en kunde. Hvis der f.eks. er fejl i levering af varer eller der skal kontrolleres hvem der har taget imod en bestemt pakke, så kan dette findes ud af via GPS-systemet.

 

Du vil ikke lægge mærke til GPS-systemet

Den enkelte medarbejder kommer ikke til at føle sig overvåget med en synlig GPS. Det er så smart at udstyret kan installeres på en hvilken som helst smartphone. Det geniale ved dette system er, at det ikke fylder særlig meget på mobilen og dermed ikke sluger strømmen på mobilen. Der er mange medarbejdere der lige skal vænne sig til styresystemet og huske at registrere hvornår de kommer og går. Når den enkelte medarbejder møder ind, skal vedkommende huske at aktivere GPS-systemet og melde det ud igen når vedkommende har fri.

 

Et bedre overblik

Ifølge spørgeundersøgelser kan virksomheder slet ikke undvære GPS-systemet igen, når det først er blevet implementeret i virksomheden. Der er typisk mange fordomme forbundet med systemet i starten, fordi medarbejderne vil føle det som en form for overvågning. Når man først har vænnet sig til det, så vil du tænke mindre over det. I forbindelse med arbejdsrelationer er det en genial løsning, hvilket kan spare medarbejderne for yderligere arbejde, da systemet netop registrerer hvad den enkelte person laver.

 

Giv GPS-systemet en chance

Der findes ikke kun et slags GPS-system til virksomheder. Du kan vælge model ud fra hvor stor en virksomhed du driver. Du skal være opmærksom på at virksomheden ikke vil mærke den store forskel i arbejdsgangen lige med det samme. Folk skal lige finde ud af at bruge systemet, hvorved virksomheden efter noget tid vil mærke, hvor effektivt det egentlig er.

 

Det økonomiske aspekt

Det er meget forskelligt hvad GPS-systemet koster, da det kommer an på hvad virksomhedens behov er. Det enkelte GPS-firma kan skræddersy en god løsning til din virksomhedsbehov, og dermed give dig en speciel pris på dette. Selvom du bruger tid på at undersøge hvad omkostningerne er i forbindelse med at implementere GPS-systemet, så har du altid lov til at takke nej til tilbuddet. Find et fornuftigt tilbud allerede i dag, så du kan komme i gang med at introducere dine medarbejdere for det nye system.