Hvordan skal dine terrasse se ud?

Hvis du og din familie skal bruge sommeren hjemme i Danmark og forhåbentlig nyde en masse lækre aftener med grillen tændt og mulighed for at kigge på stjerner. Så vil det være lækkert med et ordentlig lounge eller spise område, hvor der plads til hygge og afslapning. Måske det kræver nogle nye lækre terrassemøbler og havemøbler. Prøv at udfordre dig selv ved at søge ud til de små fine butikker der for eksempel ligger i Ebeltoft, som er i nærheden af Aarhus. Her kan man tit finde nogle fine perler af møbler.

Opnå maksimal hygge med et loungeområde

Prøv at forestille dig et dejligt solrigt hjørne på din terrasse, hvor du har skabt et skønt lounge område. Der bare indbyder til afslapning og solbadning. Du kan have en flot solvogn stående, så du kan ligge behageligt og tage sol hele sommeren. Men samtidig har du også en smuk parasol, der lige kan tage de stærkeste stråler midt på dagen. Man kan også bare vælge en lækker lounge sofa, som tit også er rigtige god at ligge på, hvis man har den for sig selv.

 

Har man pladsen til det, så kan det være rigtig rart at have et område bare til hygge og afslapning og så et andet sted med et ordentlig spisebord og stole til. For eksempel tæt ved grillen, køkkenet og andre fornødenheder. Men da det sjældent er vildt behageligt at skulle sidde på normale stole i lang tid af gangen, så kan det være rigtig rart at kunne sætte sig over i nogle mere behagelige havemøbler bagefter og så lade hyggen fortsætte der.

Skab rum i haven

Nogle gange kan det være en god ide at udnytte en haves potentiale ved at skabe små rum rundt omkring i den. Og at gøre dette uden at det altid kræver en terrasse. Måske har du et smukt træ et sted, hvor du kunne placere en flot bænk. Sådan en lille siddeplads kan fungere rigtig godt som kaffespot. Det kan være at den på nogle tidspunkter vil være et af de få steder med sol mens det på andre tidspunkter er et dejligt skyggefuldt sted, hvor man kan søge hen når solens stråler bliver for voldsomme.

 

Du kan selv vælge om du vil vælge disse rum i din have efter hvor henne det er smukkest eller om du trænger til flere kroge med sol eller skygge. På denne måde får du udnyttet din have meget bedre og nyder den fra flere sider.