Få mere ud af sommeren med markiser

Der er ikke noget som sommer i Danmark. Varme dage, lyse aftener og hygge med familien udenfor. Med markiser kan man skabe et dejligt læ, hvor man kan nyde det udendørs liv i skyggen. Her kan man udnytte de solrige dage, uden at bekymre sig om at blive solskoldet eller generet af solens skarpe lys. Der findes mange forskellige slags markiser, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov.

Markiser til både altaner og vinduer

Selvom du ikke har en terrasse, kan du stadig få glæde af markiser. Har du en altan, har du rig mulighed for at vælge mellem forskellige markiser, der både giver skygge og privatliv. Der findes også markiser til vinduer. De skærmer af for skarpt sollys, så du f.eks. kan se på en computerskærm eller et fjernsyn uden at blive generet. Markiser til vinduer kan også mørklægge et rum helt.

Et godt look til din terrasse

Markiser er ikke kun praktiske. De kan også være med til at give din terrasse nyt liv. Markiser findes i en lang række forskellige farver, og fås også med mønstre. En smuk markise kan give din terrasse et look, der afspejler din personlighed.

Har du en lille altan, med begrænsede muligheder for at sætte sit eget præg, kan du nemt pifte den op med en af mange spændende markiser.

Gode markiser til de bedste priser

Markiser findes i mange forskellige prisklasser. Det er vigtigt både at overveje pris og kvalitet, når man kigger på markiser. Du kan f.eks. besøge https://www.gundsoe-markiser.dk/forside. Her kan du finde gode markiser til markedets bedste priser.

Uanset størrelsen på din terrasse eller altan, dit budget og din stil, kan du finde markiser, der matcher dine behov.

Markiser med fjernbetjent motor

Når du sidder og nyder en kølig drink og har brug for skygge, har du ikke lyst til at rejse dig for at rulle dine markiser ud. Derfor kan det være en god idé at overveje markiser med en fjernbetjent motor. Det gør det muligt, at rulle markisen ind og ud via en fjernbetjening, så du nemt kan styre, hvor meget eller hvor lidt den skal skygge.

Garanti på markiser

Det kan være nødvendigt at udskifte eller reparere dele af dine markiser med tiden. Det kan f.eks. være stellet, dugen eller motoren. Derfor er det en god idé at kigge efter et firma, der tilbyder garanti og service, når du skal købe markiser. På den måde sikrer du dig, at du får glæde af dine markiser i mange år.

Find de rette markiser til dig

Der er meget at overveje, når du skal købe en markise. Skal der være indlagt lys og sidestykker? Skal der være monteret en screendug? Hvordan skal den se ud og hvor meget må den koste? Et godt råd er, at tage ud til et firma, der har et showroom, hvor du kan se på de forskellige markiser. Her kan du også få hjælp og vejledning til at vælge de rigtige markiser.