God vin kræver god lagring

Danmark er ikke længere kun en nation af øldrikkere. Vin er blevet rigtig populær igennem den seneste tid. At drikke et glas god vin er ikke længere forbeholdt en snobbet overklasse. Du kan få god vin til rimelige priser i stort set alle danske supermarkeder. Selv discount kæderne som Netto og Fakta har gode vine på deres hylder.

Så alle der har lyst til det, kan i dag nyde en god vin. Bare smut over i Brugsen og tag en flaske eller to med hjem. Eller bestil vinen online og få den leveret til døren. Det er helt fint, hvis du vil drikke den samme aften, eller indenfor overskuelig tid.

Der findes naturligvis også rigtige vinhandlere, både on- og offline. Hos dem kan du med fordel lade dig rådgive og bestille et par kasser i stedet for en flaske eller to. På den måde får du endnu bedre vin og spare penge igennem storkøb.

God vin er gode penge værd

Du kan endda investere i vin. En god vin bliver ikke født sådan. Den skal modnes til at blive god. Først i tønden på vingården eller importøren, men også i flasken. Hvis du køber vinen på et tidligt tidspunkt vil den stige i værdi, og blive til en investering endda.

Der er selvfølgelig også en knast med dette. Det er ikke så ligetil, at få vinen til at modne i flasken. Gør du det forkert, kan det gå rigtig galt. Vinen kan tippe, dvs. modningsprocessen går den forkerte vej. Så mister vinen alt det der ville have gjort den god. Du ender med et parti halvdårlig eller dårlig vin som ikke er værd at blive drukket.

Vin kan endda blive sur, og til eddike. Det er der også potentiale i, god vineddike er faktisk rigtig værdifuld. Men det er om noget, endnu sværere at lave en god vineddike end det er at lave en god vin, så drøm videre.

At lagre vin er en kunst

Vin kræver simpelthen sagkyndig lagring for at blive god. Både temperatur og luftfugtigheden skal styres meget præcis og skal være helt rigtige til netop denne ene parti. Det kræver faktisk en enorm viden. De folk der har denne viden er velbetalte specialister.

Heldigvis for dig som vinelsker, er der Wineandbarrels. Find Wineandbarrels på https://www.wineandbarrels.com/

Der finder du alt det udstyr som du kan få brug for til lagring af vin. Fra vinkøleskabe til vinreoler, vinmøbler, og hele vinkældere. Og selvfølgelig får du også sagkyndig rådgivning af eksperter.

Det kan aldrig betale sig at tage chancer, når det drejer sig om god vin. Vin er levende. Den er følsom for både lys, luft, temperatur og afhængig af hvem man spørger, en række andre faktorer endda.

Mange specialister under et tag

Hos Wineandbarrels finder du alsidige eksperter. Sådan skal det være, fordi sagkyndig lagring af vin kræver alsidig viden, kundskaber og færdigheder. Hver en type druer, hver en årgang og hver et parti tønder eller flasker har deres egne særheder. Der findes ingen færdige opskrifter der passer til det hele.

Det drejer sig om erfaring og intuition. Den slags intuition der kun kommer fra langårig erfaring og omfattende viden. At indrette en vinkælder fx kræver et tæt samarbejde af mange specialister. Sommelier, vinhandler, snedker og møbeldesigner, køleteknikker, indretningsspecialist, alle skal bidrage med deres viden og færdigheder. Kun sådan får du en vinkælder der kan give dig de forudsætninger din vin har brug for.

Winandbarrels har disse specialister. Vær smart, gør brug af deres ekspertise.