Med et ophold i Herning får du mest ud af byen

Herning er sportens, kulturens og koncerternes by. Dynamik og erhverv er blot et par af byens kendetegn, hvilket absolut gør den et besøg værd. Vil du have det meste ud af byen, bør du tage på ophold på et hyggeligt hotel i Herning centrum, hvor du har rig mulighed for at udforske de mange forskellige ting, byen har at byde på.

Rig på kunst og kultur

For kunst- og kulturelskere er Herning super spændende at opleve. Her findes nemlig en lang række museer og gallerier, hvor du kan få stillet din tørst efter nye kunstoplevelser.

På HEART – Museum of Contemporary Art kan du gå på opdagelse i forskellige udstillinger af samtidskunst, og på Carl Henning Pedersen og & Else Alfelts Museum finder du flere tusinde af kunstnerægteparrets malerier, akvareller, skulpturer mm. samt særudstillinger af CoBrA-kunstnere.

I Herning finder du også Danmarks næstældste frilandsmuseum blot få minutter fra gågaden. Her træder du ind i landlivet, som det blev levet på den midt- og vestjyske hede i 1800-tallet.

Sport og koncerter

Det er ingen hemmelighed, at Jyske Bank Boxen for alvor har slået Herning fast på landkortet. Boxen blev indviet i 2010 med en koncert af Lady Gaga og har siden været spillested for nogle af verdens helt store kunstnere. Nyder du at gå til koncerter, er dette en by, du ikke kan undgå.

Også – og måske især – for sportselskere har byen virkelig noget at byde på. MCH Arena er den faste hjemmebane for det lokale superligahold FC Midtjylland, og Boxen lægger ofte rammerne for forskellige store sportsbegivenheder. I de seneste år har Herning været vært for bl.a. VM i ridesport og herrehåndbold. Her har du således rig mulighed for at få dig en sportsoplevelse, du aldrig vil glemme.

Bestil et ophold hos Vinnie og Jesper

Har du planer om at besøge Herning, bør du bestille et skønt og hyggeligt ophold hos Vinnie og Jesper, der driver Herning City Hotel. Her er der altid smil og hjertevarme, og du befinder dig tæt på alle byens spændende seværdigheder. På hotellet lægges der vægt på afslapning og tryghed, så du altid føler dig hjemme under dit besøg.